HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

Újra itt!

_,,Anna,,_ 2010.04.25. 17:50

Megint csak elnézéseket kérek, a bonyodalmak tovább kuszálódtak, de azért semmi komoly. szóval mától, vagyis vasárnaptól(tudom hogy hétfőre volt kiirva) újra életbe lépünk. Először is szeretném megköszönni minden kedves tiltakozónak, hogy tiltakozott mert jó időt kaptunk erre a hétre, úgyahogy. És elméletileg holnap is jó idő lessz. Hogy hová bújkáltam eddig? Hát mindenfelé, de amiket terveztem nem sikerült véghez vinni sajna de azért nem volt olyan rossz hét. Biztos fel merült már bennetek a kérdés, ugyanis a blog, kezdetén írtam hogy nemsoká

http://static.libri.hu/cover/34/0/683731_4.jpg

ra a howcool meggazdagít egy creeper-el ami nem sikerült szerencsétlen, nyomorultaknak. Úgyhogy pénz vissza. Ma megrendeltem máshonnét egy másikat. Na kíváncsi leszek mikor jön meg. De ha így meg tovább cipőm az nem lessz, kezd elegem lenni. szóval holnaptol teljes gőzzel jönnek az agyhalált okozó szövegek, képek. És a beígért novellák is. Végezetül könyvet ajánlanék, az írot remélhetőleg mindenki ismeri és talán sokan még magát a könyvet is.Szóval érdemes elolvasni aki még nem tette meg. Figyelem!!! Emoknak különösen ajánlott olvasmány. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr571950551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása