HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

Sárdobálás voltú.

_,,Anna,,_ 2010.04.09. 09:05

Piszkálódni támadt kedvem. Kibeszélem a Deák teret, az elcsépelt BKV gyűlöletetés a többi unalom szülte elfoglaltásnak való dolgot. Tehát a Gödör mellé kiülnek az emberek a gyepre velem 1ütt. Elég sok "stílus" megtalálható ott, és alig van olyan négyzetméter délután 4-5 körül ahol nem ülnének, és alig van olyan egyén akinel ne lenne valamilyen fajta alkohol. Szeretem azt a helyet kellemes hatást kelt, főleg a hajléktalanok a tavacska ,mellet. Hát gratulálok, gyönyörű látképet nyújt. Valljuk be igen csak undorító bűnbarlang. Szinte mindenki füvezik, iszik, dohányzik és egyéb fagyanta dolgokat erszt be magába. De hát ez van, ezt szereti a nép, vagy nem. A BKV meg egy nagy kalap nedves fos, pitypangal a közepén. Befele ellenőrzés oké, elmegy de kifelé is? Nem elég hogy lefele megnézik, mert ugyebár én a mitodomén másfél vagy elnézést, nem tudom mennyi ideig jó jegyet biztos hogy tovább használom fel, mert azzal töltöm az időmet hogy metrózzak. Egyes emberek óránként 5-800ft-ot keresnek és képesek háromszáz valamennyit elkérni csak hogy utazhass akár két megállót. Hát kéremszépen szeretnék csúnya dolgot mondani s tenni. Szar munkája van, mindenki győlöli mert belekötnek élő s élettelenbe de azért még lenyom egy jókis viccet hogy hát kéremszépen ez a jegy...hatásszünet... teljesen jó hahhaha.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr931906504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása