HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

Távírányító

_,,Anna,,_ 2010.04.13. 23:48

Az unalmas hétköznapok sorozatában, mindíg van valami érdekes. Bár lehet az jó vagy rossz. A mai olyan kellően szar volt, de mégis jó. Ma angolon arra keltem hogy valaki arcon ütött a saját füzetemmel amivel épp olvasást színleltem miközben mögötte békésen aludtam. Az angol tanárom volt, majd amikor felnéztem széles mosollyal nézett rám és rohadt büszke volt magára hogy milyen ügyesen oda settenkedett és felkeltett. Majd dicsőség teljesen vissza vonult az asztalához és egész órán örült a fejének( persze nem aludhattam tovább).     Ami azt illeti a BKV(vagy mi?) nagyot alakított. Nem unalmas? de, de akkor is leírom. muhhahha. Moszkva tértől átmentünk 3-man, bérlettel! tegyük hozzá nem volt semmi probléma. Majd, blahán visszafelé Ráhelt megállították az ellenőrök akik ugye voltak ott vagy 6-an és nem lehetett elférni, sem utat törni köztük hogy le lehessen jutni ahoz a nyomorult metróhoz. Szóval megállították de egyikőnk sem értettem miért, majd elkezdték nézegetni a bérletet és kisütötték hogy hamisított. Persze nem szándékos volt, ugyanis kedves Ráhelem Henitől kapta ajándékba a bérletet, de azzal valahogy egyikőnknek sem tűnt fel hogy mintha hiányozna a hologramm. Szóval nem hívtak végül rendőrt, vettünk egy http://www.metropol.hu/images/1234193949_36638_behajtas_bkv.jpgszakaszjegyet és tovább mentünk. Leszálltunk a Délinél ahol is Ráhelt ugyan csak megállították no de most nem a bérlettel nem ám, a szakasz jeggyel. Ugyanis, tessék nézni ezzel csak három megállót lehet menni. Ó hogy szakadna le a beletek a negyediknél meg kell büntetni... Persze meg is lett büntetve. Úgy van BKV szeretünk hogy járnátok tömegközlekedéssel naponta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr331919454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása