HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

TüppTüpp

_,,Anna,,_ 2010.04.12. 20:11

Most az egyik (volt) haveromról fogok beszélni akit nem nevezek nevén... Tehát voltunk együtt egy darabig de már akkor sem volt egészen normális, és egészen leépült de nem kis szinten, nagyjából senki sem tudja mivel de szó szerint megőrült, nem tud beszélni nem értjük mit mond és valami történt vele. Tünetek: össze vissza beszéd, tudathasadás, emlékezetkiesés, vádolgatás, furcsa arcok minden hozzá szólt mondatra. FIGYELEM!!! Aki felismeri a tüneteket jelezze hogy miez mert én már nem bíromXD.                                                                                  Hát igen emberkék, esik az eső és esélyünk sem volt kiülni valahova jót dumcsizni és el lenni pl: Deák, e helyett azonban egy kocsmában főttem. Ezennel újra életbe lép a pulóver vagy póló haditerv, tüntetünk a hideg ellen holnaptól lenge öltözet. Egyszer csak el jön a  jó idő viszont ha meg betegszik valaki reklamációt nem fogadok el. Unalmas hétköznapok, néhány helyen unalmas megszokott egyhangú bunkó emberekkel akik azt lesik mikor tehetnek épp kárt bennem. No de hát ilyen az élet szenvedni is kell. Csak nem nekem.                                                                      Egyre unalmasabb minden, ha szar idő van szar az emberek kedve és korlátozottak a lehetőségek de, nem vagyok én valami Isten hogy napot hozzak úgyhogy csendesen tüntetek, és kivárom az eredményt. Csütörtökig az okosak még esőt mondanak de utána már lehet hogy ki süt a nap és megint happyface lessz mindenki. Új helyet keresünk, kocsmák, szórakozóhelyek, terek akármi. Már mindent meguntunk várom az 5leteket! Ja és budapesten belül, közel mindenhez és szépet igyénesset, kellően szart.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr61915816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása