HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

szétpukkantlufi.

_,,Anna,,_ 2010.04.08. 19:21

Jó rendben, túl lőttünk a célon pulóveres tiltakozók. Túl meleg van. NE hogy pólóban mászkáljatok ha még melegebb lessz nem éljük túl. Ma lepusztította az agyamat egy látvány, ez a látvány a Jobbik taxi voltXD. Mi lessz még itt? "be bolond az emberi faj" by Puck (Shakespeare). Na még pár, fura dolog a mai napról. Mammutban mentünk Csőrivel, s egyszer csak ránk ordított egy csávó. Ti mik vagytok? milyen a sílusotok? te ilyen gótikus vagy, vagy szektások vagytok? XD. Nevetés a részünkröl majd továbbhaladás. Valószínűleg hülyének nézett minket. Elmaradt az utolsó két órám. Ezaz, örömóda, taps, siker öröm szuper. Majd kiültünk páran milenárisra, majd át vánrodoltunk Deák térre franciákkal. Nem részletezem ma francia cserediákok vettel körül, persze nem tudtak angolul csak franciául meg spanyolul. Ezazzzzz. Jóvolt. Nem. Szar volt. Holnap Deák. pont. Fáradt vagyok. Jóéjt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr741905367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása