HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

Mertanépneksemmisejó.

_,,Anna,,_ 2010.07.06. 19:13

Nyár van, újdonság nemde? Meleg is van, sőt mivel emberek vagyunk nekünk semmisem jó. Igen rohadt meleg van és itt budapesten közlekedni egyenlő az önkínzással. Mi nyáron a BKV: Felszállunk és izzadt emberi lények tömkelege cuppan a fejünkhöz. arról nem is beszélve hogy a nagymhttp://bpobserver.freeblog.hu/files/BKV.bmpamik maguk után húzós tankjukkal még 20x át mennek a lábunkon. Nagyjából 5 perc utazás után a halált kívánjuk és egy kád vizet. Ha mindez nem lenne elég a Csernobili moszkítók még a 4/6-ost is megszállják, hogyha már baszott meleg van még rosszabb legyen minden. Majd amikor leszállunk, egyszerre húszezer támad. Sőt, hogy még ennél is rosszab legyen a helyzet, a homeless község fel nyitja száz éve rothadó pólusait és nagyjából három órán át nem enged a szag. Majd sötétebb bőrű barátaink is elő bújnak a vackukból hogy még a kedvünk is 100% király legyen.

 

 

Kellemesebb téma, dolgozó ember lettem:D bezony... Három hét nyári munka nem is kevés gázsiért kéremszépen. Megmondom őszintén egy unalmas és újdonságmentes pihenésre számítottam, de örülök hogy egyálltalán pihenhetek valamikor. Bulik buli  hátán, és persze pénz probléma mert ha már nyár van, minden el is fogy igen hamar. No akkor filmajánló unalmas délutánokra:

 

CANDY: "KövetkezőDan költő szeretne lenni, Candy pedig festő; elsöprő, szenvedélyes szerelmük a legnagyobb boldogság szabadságával ajándékozza meg őket. Hogy még teljesebben éljék meg szerelmük és érzékeik szabadságát, a fiú bevezeti a lányt a kábítószerek világába. Candy nem hajlandó szüleire hallgatni, akik szerint Dan egy igazi vesztes, hanem egyre jobban sodródik a fiúval és erősödő drogfüggőségükkel. Nem kell sok idő ahhoz, hogy a heroin legyen az egyetlen motiváció az életükben. Egyre jobban lecsúsznak, és nincsen annyi pénzük, hogy beszerezzék a szükséges adagokat. Először csak pénzt kérnek kölcsön, majd amit tudnak, elzálogosítanak. A lejtőn nincs megállás: a fiú lopni kezd, a lány pedig prostituáltként végzi. De amikor Candy teherbe esik, a két szerelmes a legfájdalmasabb szenvedésnek teszi ki magát, hogy megszabaduljon a heroin fogságától egy jobb élet reményében."

Netmozin megtalálható, nézhető online vagy letőlthető. Ha valaki nem ismerné csak regisztrállni kell és töménytelen mennyiségű film van fent.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr402133971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása