HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

Tüntessünk félpucéran.

_,,Anna,,_ 2010.04.07. 23:15

Tüntetni akarok, tavaszt. Felszólítom hát minden kedves, kevésbé kedves, mogorva, rosszindulatú, jóindulatú, szeretetteljes, ellenszenves olvasót hogy vessétek le meleg, téli kabátotokat s járjunk pulóverben. Hogy miért? mert sokak nevében beszélve szeretnénk ha 20 fok fölé emelkedne a hőmérséklet, ámbár hogy ettöl miért is történne ez nem tudom. No de, fő az ami fő, pulóver hadjárat holnaptól. CsatlakozzatokXd.



Túl sok minden ellen tüntetek mostanában, Alkonyat, hideg idő most pedig a szar filmek ellen. Kötelező angol filmnézés van a sulimban és olyan ritka szar filmeket adnak, olyan ritka szar színészekkel a főszerepben hogy szeretném lehányni őkegyelmességüket. Másrészt pedig mit is szól be ha csak be kell menni, de nézni külön felszólítás nincs, noshát. Miért kell lehurrogni hogy senkit sem zavarván olvasok? Felháborodtam, megint.

Tipikus amerikai vígjátéknak álcázott"film". Oly érdekfeszítő volt, hogy elfelejtettem a címét. Minden esetre nem is probléma mert jobb elfelejteni mintsem háborgatni a rossz eseményeket. Meg volt benne az hogy minimum 10-szer leesett valahonnan, majd az érzelmetlen szerelmi történet amivel kise törölném. Nem szeretem a vígjátékokat s a családi filmeket meg az egyéb ilyen "humoros" filmeket, de ez tényleg ritka szar volt. Tanulság: NE nézz szar filmeket mert kikopik az agyadból a liszt.



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr991903081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása