HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

BigMAcboncolás, Hajcsattkutatás

_,,Anna,,_ 2010.03.09. 17:58

Nos hát, ma voltam ugyebár suliban aztán elmentem Szabó elé Ráhelhez, elmentünk mekiba kajálni ott edig bigmac-et boncoltam. Pontosabban kiszedten a husokat, le kapargattam róla a sajtot mm nyami:D. Étvágygerjesztő volt ám. Aztán Taliztunk Csőrivel és Ráhel elment matekra vagy hova. Csőrikével meg elmentünk pillangós hajcsattot venni az unokahugimnak. Végig jártuk a budagyöngyét, a mammut végül ott találtam de pofátlan árakat képesek elkérni 1-es helyeken. Kinéztem egy sexy piros párdus mintás táskát úgy hogy valahogy meg kell szereznem, na most azt még nem tudom hogyan:P. Ma is elmondom mint mindíg hogy a cipőm NEM érkezett meg és a hajam elkészítéséig 14 nap van.

 

Dohányzás, Alkoholizmus, Drog, magassarkú, hányadék.

 

 

Dohányzás:  A Help segít a leszokásban elméletileg. Na most én felmentem érdekességböl az oldalukra és játékokat találtam ahogy bábukkal ki kell kerülni a dohányzó embereket. Gondolom biztosak benne hogy ez segíteni fog az embereknek a leszokásban bár én egy kicsit kételkedem a hatékonyságában. Vannak ám még ilyen csoda szerek, rágó gumik, tapaszok, kenőcsök meg minden féle anyám kínja. Érdekesség ként egy ismerősöm sincs aki ezeknek a segitségével szokott http://ecigi101.shp.hu/hpc/elemkepek/ecigi101/ecigi101yf5oPbDLiU1198984696.jpgvolna le. Ja és persze elmaradhatalan az elektromos cigaretta, kevesebb rákkeltő anyaggal, de igazi nikotinnal na akkor most hogy van ez? Ők biztos tudják. Szerény személyem szerint a lelki erő többet ér mint a multi cégek szir-szar-jai. Úgy hogy fel a fejjel dohányosok! 

 

 

 

 

Alkoholizmus: Alkoholistákat akárhol láthatunk, de sokszor fel sem tűnik. Vörös arc, pia szag. A részeg emberekre a többség szánalommal néz, így sokszor segítség helyett elítéli, mint sem segítene az alkoholistákon. Egyesek úgy gondolják az ital segíteni fog a problémákon, elmúlik a fájdalom de nem. https://m.blog.hu/me/mezesterdkalacs/image/%C3%B6t%C3%B6dik%20elem%20s%C3%B6r.jpgIgen, segít kinyírni magad. No most nem azt mondom hogy ne igyon senki semmit mert néha nem is rossz egy pár korty sör vagy akármi. No de kérem az ilyen terű függőségek nem vezetnek jóra, tesseneik abba hagyni. "Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt"

 

 

 

 

 

Drog: Először kis tájékoztató, mert nagyon meg lejet lepődni sokan mennyire nem tudnak semmit a drogokról, hatásairól.

  • 1. opiátok (morfin, heroin);
  • 2. központi idegrendszeri depresszánsok (gátlók) (barbiturátok, alkohol, benzodiazepinek);
  • 3. pszichostimulánsok (kokain, amfetaminok, koffein);
  • 4. kannabinoidok (kender, hasis);
  • 6. hallucinogének (LSD, meszkalin, pszilocibin);
  • 7. szerves oldószerek (inhalánsok);
  • 8. disszociatív szerek (fenciklidin, ketamin) http://www.peh.hu/files/news/bm_1229349492szipu1.jpg


Hihetetlen sok drog kapható legálisan, gyógyászati boltokban vagy akár növényvédő szerek közt. Mint sokan tudjuk a drogok más néven tudat módosító szerek. Ma is utaztam a villamoson és melletem kb 1-m re átadott egy srác egy 2-ezrest egy másiknak majd megkérdezte nah és akkor mikorra? jó-jó persze lehet más, nade azért mégis:D. Aki akar magyarországon nehézségek nélkül füvet, vagy akármimást tud szerezni. No és a party drogok. Hát nem akarok csúnyákat mondani de többnyire kis disco-s görények csempészgetnek dolgokat italokba majd csúnyákat csinálnak. Bizony kis mocskok, bezzeg mi:D, na mind1 a lényeg hogy nem csak önszántunkból kerülhet a szervezetünkbe drog hanem a tudatunk nélkül is. Ezért ne menjetek disco-ba hanem inkább industrial meg dark partykra és akkor az jó lessz meg minden. :). Ódákat lehetne regélni mariskáról és a többi pajtásról de még hátra van pár igen fontos agyfagyasztó monológom úgyhogy lépjünk tovább.

 

Magassarkú: Hát én imádom a magassarkúkat. Pár centitöl a 15 cm-ig. Gyönyörűek, de meg éri e gyötörni magunkat? kérdeznék a férfiak de NEM gyötörjük magunkat mert kényelmes is tud lenni. Sokan mondják hogy egésségtelen a gerincnek. Könnyen megcáfolható, ugyanis egyeseknek az orvos javasolja így nem görnyednek annyira és jót tesz a gerincnek. Egyeseknek megtiltják szóval akár a gyógyulás érdekében is viselhetjük.

  Free Shipping Global Shipping 365 Day Returns Low Price Guarantee

Knee-High Buckle Boot With 6 1/2 Inch Heel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hányadék: Több dologra is használja a mai társadalom. Itt a leg populárisabbat teszem közzé: https://m.blog.hu/ka/kacagas/image/388_20051118164709.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr91825989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása