HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

Blog

_,,Anna,,_ 2010.03.08. 19:09

Hát kezdjük milyen is volt a hétvége egyszóval szuper. Zitával, Nikyvel és Ráhellel elmentünk szombaton kék lyukba és party-ztunk egy jót, háhá de még milyen jót. Előtte és közben minden féle jó dolgot csináltunk aztán tánciztunk. Visszaszámlálás ezennel két hétre csökkent vagyis nemsokára meglessz a műrasztám végre és ha minden jól megy mostmár nemsokára tényleg összegyűlik a pénz a platformra ha nem költöm el ahogy szoktam. Ma igen nyomorultságos és unalmas nap volt mivel iskolába kelett mennem muháá derossz, bár előnyös hogy ma korán haza jöttem mert így tudok olvasni és tanulgatni egy keveset(igen én ennek örülök) .

 

ZeNeZeNeZeNeZeNeZeNeZeNeZeNeZeNeZeNe

 

Sokan csak hallgatják de azt sem tudják miért. Nos, mindíg is nehéz volt meghatározni mi is pontosan a zene. Hangok egymás után helyezése tudatosan. Érzelmekre, indulatokra utal. A zenéhez elengedhetetlen a dallam, a ritmus, a harmónia. Minden emberneik külömbözik a zenéről alkotott véleménye, de az bizonyos hogy az emberek nagy többsége hallgat zenét. Egyeseknek a zene határozza meg az életét, segít átlépni valamin, megnyugtat. Mindenki szeret rossz hangulatában egy szomorú számot meghallgatni mert hatással van ránk, akár ösztönzőként is hat. A zene tükrözi a személyiséget. Nem akarok meg sérteni senkit de hát ez van. A zene által sokan megismerik önmaugukat és fel veszik a zenéhez való adott stílust. Személyes tapasztalatok alapján főleg a zene miatt lettem olyan amilyen. Annyira hozzá szoktunk hogy nap mint nap hallgatjuk hogy már már fel sem tűnik, persze ha hirtelen eltűnik egy egész napot képes el rontani. Bizony a zene annyira meghatározó hogy sokan nehezen vannak meg nélküle.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr61821981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása