HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

Itt a TAVASZ!

_,,Anna,,_ 2010.03.01. 20:46

Itt a tavasz, mondhatnánk sokan, mert nagyon meleg volt a napokban és még ma is, ehez képest a mindenttudó időjósok szerint esni fog a hó. Na most amíg a fodrásznál ültem kinézve az ablakon jégesőt pillantottam meg. Hát nem mondom hogy tetszett fodrász után az eső. Ja igen ígértem hogy lessz kép milyen lett a hajam na de majd ma már nincs kedvem felrakni stb... Node majd ha meglessz a műrasztám muhahhha, már nagyon várom de persze a freemail nevezetű levelező program csődöt mondott, úgy hogy átpártoltam a citromail-re ami majd kiderül hogy üzemel. Ma fodrász után kedves Niky barátnémmal elmentnk kínaizni és megálltunk a bagózni egyet. Persze a közép koron túli anyuka a kislányát rögtön arréb pakolta mondván: nemigaz hogy nem figyeljük merre fúja a füstöt a szél majd végig nézet rajtunk és puffogotXD. Irtó vicces látvány volt. És Csőri kedvéért közlöm hogy ma is megittam egy liter tejet!!:D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Könyvajánló

 

 

Iain Banks - A darázsgyár

Azok számára ajánlot ezta könyvet akik igazán szeretik a beteg abszurd dolgokat. Mert ez a könyv tényleg az. Hihetetlen fordulat a végén megfűszerezi az egész könyv eddigi hangulatát. Valóban érdemes elolvasni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja és egyetek jó sok CBA-s fagyit (csoki vanília) mert finooom!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr401801025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása