HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

_,,Anna,,_ 2010.05.27. 12:14

A herceg leszegényedett, mindenét elherdálta a hölgy kegyeiért de minden kincséért, egy pillantást sem kapott. Történt hát hogy elköltözött más tájra, rangos szegény embeként. A hölgy közben  megházasodott s gyermeket szült. Ám a gyermek egy nap beteg lett. Tudni illet széles e világon nem volt senkinek sem jobb solyma mint a hercegnek. Az igazat megvallva az volt egyetlen vagyona. Szóval a fiú kegyetlen kínjában a solymot akarta játszó pajtásul. Húzta vonta a gondolatot az anya miként egy nap csak mintha sétára indulna betért a herceg szegényes lakába. Jó napot herceg, köszöntötte s kísérő hölgye is így tett, mivel nem illet volna hölgynek egyedül férfi házában járni kelni. A herceg meglepve állt s nem értette, mit keres itt régi nagy szerelme. Így szólt a hölgy: Tudom miattam lettél ilyen hezetben, ezért eljöttem hogy együtt ebédeljünk csak mint kárpótlás. Beljebb hívta hát a férfi a hölgyeket s egyetlen asszonyra bízta őket a házban szórakoztassa a hölgyeket amíg készül az ebéd. Beszaladt a konyhába föl s alá de semmi tálalhatót nem talált szíve hölgyének. Gondolta hát a solyma igen csak kövér. S akárhogy szereti illő lakoma lenne. Fogta és egy könnycseppel a szemében kitekerte kenyér keresője nyakát. Odadobta a szakácsnak, hogy kopassza és süsse meg gyorsan. Majd kiment és szólt hogy üljenek asztalhoz. Felszolgálták az ételt és jól is laktak vele majd a hölgy, hireteln a semmiből közölte miért is jött. Gyermekem beteg, és nem vágyik semmire csak a solymodra. Félek bele hal ha meg nem kapja. Ezek hallatán a herceg irdatlan sírásra fakadt. Majd elmesélt mindent a nőnek, aki fájdalomtól gyötört arcal haza ment. Napokra rá, nyavajája vagy a solyom miatt meghalt a fia. A hölgyet bátyjai nap mint nap zaklatták, keressen új férjet. Egyik nap aztfelelte a hercegen kívül senki sem kell nekik, az egész szigeten rajta kívül nincs férfi. 

http://www.nlm.nih.gov/dreamanatomy/images/1200%20dpi/II-B-1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr852035262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása