HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

fergeteg

_,,Anna,,_ 2010.05.09. 16:31

Szóval jó pár napot be kell pótolnom. Kezdeném is a Szentendrei kirándulással szerdán az osztályommal. Fárasztó volt, és vicces. Nem volt rossz de páran véletlenül haza jöttünk, a véletlen alatt tényleg véletlent értek. Nem ecsetelen unalmas szóval képek:














A sunyi fényképész.

Vizes lettem, és sáros nem kicsit hanem nagyon.























Gyökérség.

Gyökér voltú.
Szóval ez volt a szerda. Aztán csütörtök a semmivel egyenlő, itthon döglés. Péntek pedig anyám munkahelyi bulija a Velencei tavon. Úgy volt hogy nem megyek de péntek este nem volt mit csinálni és nem bántam meg már a temérdek ingyen sör miatt sem. :P.

Tegnap tól ma reggelig. Nero szülinapi buli in Solymár valahol az erdő közepén esőben és fagyban elázott tűzzel 18. születésnap alkalmából tüzben üléssel majd patakba ugrással, fingásokkal és patakba hugyozásokkal, szalonnával és hagymával meg zsíros kenyérrel. Az egész úgy festett hogy 4kor volt találkozó a moszkván. Jó fél5 re odaért mindeki kb. Elindultunk és valami csoda folytán 8ra megérkeztünk. Tüzet raktunk meg berendezkedtünk(vagy valami hasnoló) és indult a partyyyyyy. Résztvevők: Dani(szülinapos), Csőri, Rita, Bence, Tasi, Csabi,Ozy( vagy hogy írod most így íromXd), Samu, ?, ?. Összeségében egészen jó volt. Csak hát tönkre ment meg eltűnt meg kidobtunk pár dolgotXD: Úgy volt hogy ma 11re megyek vidámparkba és egy órát alszom. Felkeltem de 1 óra alvás valahogy nem elég a vidámparkhoz úgyhogy telefon és, sziabocsinemtudokmenni, alvás tovább és ma hullásat játszom az ágyikómban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr331986194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása