HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

booorinnnnggg

_,,Anna,,_ 2010.04.11. 13:40

Tegnap voltunk gyárban, elég punnyadt volt, azért mentünk át mert Deákon hideg volt és nem volt szinte senki, na ez kb oda is érvényes volt. Sebaj van még az életemből egy jó pár hétvége, de elhatároztam hogy 80 évesen is valami hasonló helyen fogom ropni. Industrialdancergrandma.                                                                                           Ja   amúgy tegnap volt a szülinapom, je, boldog szülinapot nekem. Meg Mírának, meg Áronnak, Meg Tomának. Mert nekik is tegnap volt.

Mostanság igen sokat járunk a gödör-höz. Egészen odaszoktunk uh a du-ok valszeg ott fognak telni hét közben.                                                                                          Ma mindenki elment szavazni vagyis hát többnyire, hogy valami szart be X-eljen. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, persze már úgyis mindenki tudja. Hihetetlen  mennyien vannak kétségbe esve mi lessz itt. Érdekes.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr501911813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása