HTML

AnnaHazard

nyünyünyü

Friss topikok

  • Sztatty: program mára legyen, hogy felmész a youpost.hu ra és posztolsz egyet:))) (2010.12.17. 17:53) Program mára!
  • lord of terror: szép kis creeper:Dsanyi is ienre vadászik csak vagy nincs vagy ku*va drága. (2010.04.29. 20:51) Neew
  • heny_vagyok: hehheeee szegény annácska,ideoda rohangált jaaj.: P (2010.04.01. 15:52) Blog-
  • csőőri: öhhömmm már 20.15 van hol a foto megmondtam h nem leszel kész nyolcra!!! :D (LL) puxx és rakd már... (2010.03.01. 20:16) Ha nincs más, jön a mult.

Linkblog

BloooOOOgGg

_,,Anna,,_ 2010.04.01. 20:49

Ma is igen eseménydús nap volt, de azért nem annyira mint tegnap. Megint vásárolnom kellett csak ma a Csőrivel és ma a Váci utcát kellet bejárnom. Hogy gyűlölöm ezt, egy hónapig nem akarok vásárolni senkivel. Csőrive vásárlás után kiültünk Deáktérre a Gödör mellé a fűre, a zöld és mocskos pázsitra, egy pulcsira, oda. És ültünk, söröztünk, napoztunk vagy valami hasonló amit akkor teszek ha süt a nap. Aztán egyszer csak a semmiből előtűnt a Ráhel meg a Zita, mint amikor a ködből megjelenik a fekete lovas és lecsap az ártatlan szűz leányra piros ruhában az éjszaka közepén egy sötét erdő közepén menő úton, csak hogy ők puszit adtak majd leültek és nagyon jóvolt hogy sötét lovagosat játszottak. Zita csinált képeket majd elkérem tőle addig is türelem, s rólam meg róluk képeket terem. Szóval kitaláltuk hogy elmegyünk komlócsdoáért amikor is Ábel(f)NikiSamu szembe gördült hogy sziasztok hátti mit kerestek itt stb, a szokásos örültünk mint majom a farkának, aztán Csőri visszament velük mi meg a három tündérkirálylány elmentünk boltba. Visszatérvén ott ült a sok degenerált(szeressük őket) állat és megjelent a Misi is a színen, hát nem tudom mikor, ja de nem is mert előtte még Gonda és Niky tűnt elő mint a sötét lovagok, csak ők előre telefonáltak. Szóval jó volt voltunk sokat boltban, végére lepunnyadtunk uncsi lett hazajöttem pont---> ott-->.Lehet nem lehet a szombati kékyuk party sztornó, hogy miért mert csak nemtudom nincs kedvük hozzá úgyhogy lehet Deák place lessze belőle vagy valami szabad téri hangoskodás. Holnap is megtalálhatók leszünk Deákpázsiton elméletileg. Gyakorlatilag ahogy ismerem magam nem egészen biztos. Na ennyi mára képek nemsokára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banna.blog.hu/api/trackback/id/tr211887836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása